Welkom

Welkom bij Kindercentrum Beiler Sprookjesboom.

Het was begin 2010 toen Kindercentrum Beiler Sprookjesboom haar deuren opende.
In de jaren die volgden hebben we een vast team opgebouwd.

Ons kindercentrum is gevestigd aan de Eursingerweg 3 (naast de Drenthehal). We doen ons uiterste best om de kleinschaligheid, huiselijkheid en gemoedelijkheid te waarborgen. We hanteren korte lijnen om de opvang voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Het persoonlijke contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Beiler Sprookjesboom denkt met u mee om voor uw kind een zo goed mogelijke vorm van opvang te realiseren. Als u als ouder gaat werken is het van belang dat uw kind in goede handen is. U wilt graag opvang waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Wij willen een thuis zijn voor uw kind. Een plek waar uw kind volop kan spelen en zich kan ontwikkelen binnen een beschermde omgeving. Ieder op zijn of haar niveau en met aandacht voor de verschillen in interesses van kinderen. Wij bieden zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang. Wij hebben ruimte voor twee groepen voor de kinderdagopvang (0- tot 4 jaar), één van maximaal 11 kinderen en één van maximaal 13 kinderen. En één buitenschoolse opvang groep (4-13jaar) van maximaal 20 kinderen.

Van de ouders horen we vaak dat het heel fijn is dat de kinderen (schoolgaand kind, baby, dreumes, peuter) op een en dezelfde locatie zitten. Voor de kinderen is het hartstikke leuk om broertje of zusje regelmatig te zien en voor ouders is het gemakkelijk om de kinderen naar één vertrouwde locatie te brengen.

Kindercentrum Beiler Sprookjesboom staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang (lrk). Dit houdt in dat u als ouder in aanmerking kunt komen voor een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang. Voor meer informatie hierover kunt u de volgende website raadplegen: www.toeslagen.nl/reken/toeslagen/hoeveel.html

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen of opmerkingen hebben of wilt u ons kindercentrum bezoeken, neemt u dan contact op met één van de onderstaande telefoonnummers of stuur een mail naar onderstaand mailadres. Onder het genot van een kopje koffie/thee/ranja kunnen we dan uw wensen en mogelijkheden bespreken.

Hartelijke groet,
Marijke de Weerd en Heidi Hummel


t: 0593-725920
e: beilersprookjesboom@gmail.com